Geld doneren

Uw organisatie kan direct geld doneren door een onderstaande categorie te selecteren. Stichting GeefGratis zal uw gulle gift gebruiken voor de gekozen categorie en 1 van de aangesloten goede doelen bij Stichting GeefGratis zal uw donatie ontvangen. Wij houden uw organisatie op de hoogte welk goede doel het is geworden en wat het goede doel gaat en gedaan heeft met uw donatie.

Tip
: klik op de links voor betalen achter de categorie om zo uw donatie over te maken.

Computerapparatuur:
Telecom:
Overige materialen:
Wilt u geld doneren aan een andere categorie? Laat het ons weten via info@geefgratis.nl en wij bieden de donatiemogelijkheid voor deze categorie binnen 24 uur aan op deze pagina. Naast de donaties uit het bedrijfsleven zal Stichting GeefGratis aan het einde van ieder jaar een goed doel kiezen die een fondsaanvraag heeft ingediend bij Stichting GeefGratis.

Ondersteun Stichting GeefGratis

U kunt ook direct geld doneren aan Stichting GeefGratis via onderstaande donatie widget: