Goederen doneren

Uw organisatie kan ook een bijdrage leveren door direct goederen te leveren aan goede doelen in Nederland. Stichting GeefGratis heeft 2.000+ aangesloten goede doelen en kan uw organisatie helpen bij het vinden van het juiste goede doel voor uw donatie. Heeft u dus materialen over of wilt u een goed doel blij maken met nieuwe spulletjes laat het ons weten en wij gaan een goed doel zoeken waar uw donatie goed terecht komt en gewaardeerd wordt.

Uw aanbod kunt u bekend maken via info@geefgratis.nl. Daarnaast kunt u een voorkeur uitspreken voor een goed doel. Denk hierbij aan goede doelen die actief zijn in de gezondheidszorg, ontwikkelingssamenwerking, dierenbescherming, etc.

Organisaties die in het verleden al goederen of materialen hebben aangeboden aan de aangesloten goede doelen bij Stichting GeefGratis:

300.000 mondkapjes
   10+ werkstations